România Curs 2018

A doua ediție a cursului intensiv de Biocuantica Original.

Iunie : 8 , 9 și 10 în Cluj-Napoca.

 

Rumania_2018

 

BO este o INVESTIGAȚIE care :

-Descoperă corpul cuantic (CC) al ființei umane.

-Efectuează aplicaţii de fizica cuantică în sănătate.

-Cercetează în cele cinci continente.

-Aplică BIO INFORMAȚII pentru a vindeca animalul uman.


BO obține adesea rezultate SEMNIFICATIVE :

-în biochimie organică, neurologică şi genetică.

-în transformarea stresului în vitalitate.

-în optimizarea memoriei, luciditate şi creativitate.

-în activarea capacităţilor nemanifestate.

-în relaţia cu noi înșine, cu familia şi cu societatea.


BO este o cazuistică cu :

-un protocol de tratament riguros şi eficient la disconfort.

-BIO INFORMAȚIA e un producător de energie corporală.

-un sistem și materiale complet biocompatibile.

-o modalitate de a investiga empiric ceea ce suntem.


BO este o optimizare:

-o modalitate de a vindeca animalul uman prin creșterea conştiinţei.

-un drum de experimentare prin capacităţile care evoluează la animalul uman activat.


Bo este o senzație:

-Oamenii simt că viaţa lor fizică şi de dezvoltare de personală, se revitalizează şi regenerează, curgând cu o creativitate ce au dorit dintotdeauna.


În cursul de BIOCUANTICA ORIGINAL (BO)

Medicii şi alţi profesionişti din sănătate vor descoperi o nouă dimensiune pe care o numim BIO INFORMATIVĂ. O nouă parte a realităţii în care există CORPUL CUANTIC (CC) şi PARAMORFOGRAMA (PM) .

Profesioniştii din domeniul sănătăţii vor putea să experimenteze formele CC şi tiagramele(razele) PM în demo-uri şi practici.Vezi imaginile de mai jos.

Vei găsi 1. Ce este corpul cuantic (CC) 2. Relaţia dintre CC, PM şi organism. 3. Relaţia dintre CC, energia organismului şi biochimie. 4. Un protocol clínic riguros care ne ghidează în mod eficient în sesiunea de a efectua tratamentul şi de a găsi “De ce”, “Cum” şi “Ce” a simptomelor persoanei. 5. Niște Bio Informaţii , ce obțin ordinea de care partea Bio Informativă are nevoie.

Bio informațiile ne arată că există o "mişcare profundă" -în aparență separată de celule şi organe- dedesuptul părții sub-moleculare şi atomice.

BO constată îmbunătăţiri semnificative în diverse domenii, la nivel neurologic, biochimic, genetic; Disfuncţii care decurg din stres şi luciditate; Abilităţi creative şi aspecte de personalitate atunci când se activează ordinea corectă a acestei adâncimi.

Medicina, în sfârșit, are un protocol la nivelul ştiinţific actual, care completează activitatea sa.


BO este un complement eficient pentru profesioniştii din domeniul sănătăţii, cu care să ajungă într-un mod semnificativ la diverse grupuri, prin atingerea dimensiunii corpului uman dincolo de partea fizică, chimică şi energetică, unde "Totul este conectat cu Totul. "

Fiecare asistent se poate alătura grupurilor de practică şi colaborare care se adună periodic pentru a avansa. In grupuri participă medici, psihologi şi alţi profesionişti din domeniul sănătăţii.

PENTRU A PARTICIPA LA CURSUL DE BO

Trebuie să:

• Adresaţi-vă pentru informaţii specifice sau date practice ale cursului.

• Trimiteţi-ne un număr de telefon pentru a vă contacta şi de a clarifica ceea ce aveţi nevoie.

Trimitem informaţii doar persoanelor care solicită acest lucru.

Vă dorim toate cele bune.

Salutări cordiale,

Leticia Carrión şi Marcel Vega

Contact:

Mihaela Rotar: + 40743957158, +34 647161639  Email: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla

Leticia Carrión: Tlf: +34 649 19 15 76 Email: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla

 

2017 CURS INTENSIV DE BIOCUANTICĂ  ÎN ROMÂNIA

 

În zilele de 22, 23 si 24 septembrie 2017, vom ține în România primul Curs Intensiv de Biocuantică (B.O.) cu scopul de a oferi tot ceea ce este mai valoros și important pentru:

pregătirea profesională a terapeuților în metodă

vom oferi practici de protocol pentru sesiunile terapeutice, pe care apoi le veți putea aplica cu pacienții

veți înțelege aplicațiile de Fizica Cuantica pe care le folosim

veți beneficia de un preț promoțional al cursului și al materialelor necesare pentru efectuarea tratamentelor.

Biocuantică (B.O.) e o metodă complementară a Medicinei Alopate și a celorlalte Medicini Complementare care facilitează organizarea eficace a nivelurilor sub-moleculare ale organismului uman.

Aceasta duce la optimizarea metilării ADN-ului, creșterea producției ventriculare de celule stem, regenerarea telomerilor etc. Această explică în parte regenerarea venelor si arterelor, a țesutului organic și chiar a mușchiului cardiac, ceea ce s-a verificat la riguroase examinări medicale în spital.

Toate nearmoniile corporale sunt realiniate și însănătoșite prin Biocuantică aplicație a Fizicii Cuantice.

Cu protocolul de Biocuantică (B.O.) pe care participanții la Cursul Intensiv și-l vor însuși, vor putea avea rezultate semnificative și foarte des regenerări complete atât în cazuistica cotidiană, cât și în cea complexă și în prezent inaccesibilă precum: regenerarea venelor și arterelor, a mușchiului cardiac, regenerări ale măduvei spinării, optimizarea producției ventriculare de celule stem, dispariția leziunilor si incapacităților motrice datorate neregularităților genetice (ca în Sindromul lui Angelman etc.), prevenirea și regenerarea proceselor de atac cerebral etc. Obiectivul protocolului de consultație este acela de a ne armoniza la Forțele Fundamentale ale Naturii care, ca parte a Universului ce suntem, ne dau forma și consistența.

Dorim ca România să ocupe un loc de vârf în prevenirea și ameliorarea stării de sănătate, cu procedee științifice performante, ce dau rapid rezultate, prin aplicarea protocoalelor bio-compatibile și optimizate pe plan organic, mental, emoțional și circumstanțial concret și real, al fiecărei persoane.

Preț promoțional pentru Romania.

Costul materialelor este separat. Pentru alte amănunte practice vă stăm la dispoziție.

Acest Curs Intensiv va aduce eficacitate clinica pentru toți terapeuții care doresc să-și ajute clienții să-și îmbunătățească semnificativ sănătatea și viața.

Marcel Vega, după mai bine de 20 de ani de muncă și cercetare a descoperit în 2007 un ansamblu de forme multipiramidale obiectivabile împrejurul organismului uman, pe care l-a denumit “Corpul Cuantic (CC)”. CC este o realitate empiric constatabilă așa cum veți vedea în materialul video pe care toți cei care veți participa la curs îl veți viziona. Completarea Corpului Cuantic orientează și conduce chimia intracelulară către stări de sănătate.

Biaocuantica nu are contraindicații. Lucrăm pe planul biologic, neurologic, genetic, chimic și epigenetic al corpului uman.

Ne adresăm tuturor terapeuților și cât și celor care vor rezultate consistente, vizibile și rapide pentru clienții lor.

Joi 21 septembrie 2017 va avea loc în Cluj, conferința despre Biocuantică, sustinută de Marcel Vega.